Eerste appartementen blok 3B fase 1 verkocht

30 juli '24

De eerste nieuwbouwappartementen in De Nieuwe Defensie blok 3B fase 1 in Utrecht zijn verkocht. Ook de komende periode staan diverse tekenafspraken ingepland met optanten, zodat zij ook hun handtekening kunnen zetten onder het koopcontract. Ben jij nog op zoek naar een woning? In dit nieuwsbericht lees je hoe je nog in aanmerking kunt komen.

image alt

Appartementen in 3A nog beschikbaar

De appartementen in blok 3B zijn op het moment van publiceren van dit artikel allemaal onder optie. Dat betekent dat de kandidaten met een optie een reserveringsperiode voor het appartement hebben. In deze periode overwegen ze de aankoop van het appartement. Indien er toch een optant van de woning afziet, wordt deze aan de volgende op de reservelijst toegewezen, conform de toewijzingscriteria. Aanmelden voor de reservelijst is nog mogelijk op de pagina woningen.

Droom jij er ook van om te wonen in De Nieuwe Defensie? Er zijn ook nog enkele grotere appartementen, type L, en tuinwoningen beschikbaar in blok 3A. Hiervan is de bouw al gestart. Bij deze woningen geldt: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Sla dus je slag en meld je nu bij jouw favoriete bouwnummer. Wie weet woon jij dan over een tijdje in de droom van de Domstad!

Bekijk beschikbaarheid
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Welke appartementen zijn vrij? Bekijk de beschikbaarheid